Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

"Ανθρώπων Έργα" τεύχος Ιουνίου κυκλοφορεί στις 11/06/2014
Στις 11/06/2014 κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού "Ανθρώπων Έργα". Είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό που έκανε δειλά την εμφάνισή του στις αρχές του Ιουνίου 2013. Ένα μηνιαίο περιοδικό με πλούσια θεματολογία για κάθε είδους τέχνη.
Η δημιουργία της ομάδας ( https://www.facebook.com/groups/anthrwpwn.erga/ ) ήταν θέμα χρόνου γιατί θέλαμε να έχουμε μια πιο συχνή και άμεση επαφή με όλους εσάς που στηρίξατε την νέα μας προσπάθεια. Μέσα από την ομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και ο καθένας από εμάς να εκθέσει τις δημιουργικές του ανησυχίες.

Αν λοιπόν ασχολείστε με την συγγραφή, την μουσική, την φωτογραφία, το θέατρο και οτιδήποτε άλλο που αφορά την τέχνη και θέλετε να παρουσιάσετε το έργο σας, τότε μπορείτε να το πετύχετε μέσα από αυτή την ομάδα. Οι αναρτήσεις σας θα δημοσιεύονται και στο μηνιαίο περιοδικό που θα κυκλοφορεί εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

Για όσους ενδιαφέρονται να έχουν την δική τους στήλη στο περιοδικό, χωρίς περιορισμούς που να αφορούν την θεματολογία ή το μέγεθος του άρθρου και για όσους επιθυμούν να διαφημίσουν οτιδήποτε εντελώς δωρεάν, τότε μπορούν να μας στείλουν μήνυμα μέσω facebook ή να μας γράψουν στο savdim76@gmail.com

Μην ξεχνάτε πως η συμμετοχή σας και οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για εμάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια: